Чт. Тра 2nd, 2024
Instagram надасть можливість відправки повідомлень в Direct через веб-версію

Для всіх користувачів соціальної мережі Instagram розробники в тестовому режимі запустили можливість написання особистих повідомлень через Direct із WEB версії сайту. Експеримент почався 14 січня та охопив невеликий відсоток користувачів по всьому світу. Чи впровадять таку функцію повноцінно розробники не повідомляють.

Оновлення майже не відрізняється від Direct для смартфонів та мобільних пристроїв. Користувачі можуть відправляти особисті повідомлення зі сторінки профілю або із розділу особистих повідомлень. Подвійним кліком «лайкати» меседжі, відправляти фото та переглядати кількість непрочитаних листів.

Також розробники передбачили надання доступу користувачами до Push сповіщень про нові листи, якщо користувач дасть на це згоду.

Instagram надасть можливість відправки повідомлень в Direct

Як вплине дане нововведення на Direct на активність користувачів покаже час. Але планується надати більше можливостей не тільки для звичайних користувачів Instagram, але й для інших осіб. Можливість постійно бути на зв’язку, позитивні моменти для розвитку бізнесу у соціальній мережі.

Цікаво знати: Скільки заробляють на рекламі в Instagram знаменитості. Пост вартістю 1.266 мільйони доларів

Нагадаємо, раніше користувачі мали змогу надсилати особисті повідомлення лише в додатку від Instagram.

Від Specialist