Вт. Кві 30th, 2024
Оновлення пропозиції по запрошенню із Reface

На сьогодні послугами мобільного банку Monobank користуються понад 3,3 мільйона користувачів. Із них, кожен третій користувач приєднався завдяки рекомендації (реферальній програмі). Раніше користувач міг надіслати знайомому посилання для реєстрації та отримати по 50 гривень кожен на рахунок.

Нововведення від розробників тепер робить таку посилання унікальним для кожного користувача завдяки програмі Reface. Перейшовши за посиланням користувач зможе побачити унікальне відеозапрошення із персонажем певного актора фільму, музичного виконавця чи будь-якої людини.

Monobank презентував оновлену реферальну програму із стартапом Reface

Для створення такого унікального запрошення Вам потрібно завантажити свою світлину (або будь-яку іншу) та вказати стать. Далі у дію вступає алгоритм програми Reface, що замінить обличчя оригіналу (автора) на нове. Таким чином Монобанк розробив персональне запрошення для всіх свої трьох мільйонів користувачів.

Додатково Ви можете обрати мову спілкування для персонажа: українська або англійська. Бонус у розмірі 50 гривень на рахунок для кожного користувача так і буде незмінним. Якщо у Вас ще немає карти від Monobank тоді реєструйтесь за посиланням та отримаємо маленький бонус!

Також рекомендуємо прочитати Як можна оплатити комунальні платежі у Monobank, детальна інструкція

Від Specialist