Вт. Кві 30th, 2024
Щляхи заробітку у Тік Ток в інтернеті

За останній час соціальна мережа Тik-tok набирає все більшу популярність, особливо серед підлітків, та в віковій категорії до 35 років. Тік-ток взяв найкраще від Instagram та YouTube. На цей момент аудиторія Тік-току наближається до 2 млрд людей.

Це один з найзатребуваніших майданчиків для різноманітних  бізнес-проектів  — починаючи з пошиття капелюшків та продажу б/в речей і до продажу дороговартісних товарів vip-класу.

Тik-tok має надзвичайно високий потенціал. Тож багато хто прагне за допомогою Тік току швидко та просто заробити гроші. Це цілком реальний варіант заробітку, але пам’ятайте що безкоштовний сир буває лише мишоловці.

Рекомендуємо прочитати статтю про Заробіток в інтернеті на українських сайтах: скільки платать та які умови?

Основні способи заробітку в Тік-ток

Заробити використовуючи соцмережу можна ставши блогером, допомагаючи блогерам або лайкаючи блогерів.

Блогерство в ТікТок

Щоб стати відомим блогером не потрібна якісна освіта чи особливі таланти. Тут важлива харизма, віра в себе, та трошки везіння. В інтернеті можна знайти цілі книжки інструктажів, де детально описано як правильно створювати контент, збільшувати кількість підписників.

Не треба детально вивчити та конспектувати подібні інструкції. Головне — любити соцмережі та регулярно створювати новий контент. Дійсно цікавим контент, здатний за короткий час принести популярність, нових підписників та як наслідок — рекламодавців.

Шляхи заробітку блогера Тік-току

  1. Пряма реклама — сарафанне радіо завжди гарно працює. До власників популярних акаунтів обов’язково звернутися представники відомих брендів запропонують прорекламувати їх товар. Оплата за рекламу може бути як разовою, так і протягом певного часу. І вартість її залежить від популярності профілю, можливо це буде 100 доларів, а можливо і 10000.
  2. Амбасадор — людина, яка дала згоду пропагувати певний продукт чи бренд. Найчастіше це відомий блогер, зірка спорту чи шоу-бізнесу. Спеціально створюється аккаунт, а команда спеціалістів готує, знімає та поширює контент. Запрошена зірка виступає лицем компанії.
  3. Партнерські програми — їх принцип роботи – “ти мені — я тобі”. Блогер поширює певну пісню чи ролик на своєму акаунті, допомагає росту популярності виконавця.
  4. Платні ефіри для шанувальників — з’явилися не так давно. Часто фанати згодні платити гроші, щоб побачити свою улюблену зірку і за дійсно цікавий контент.
  5. Інформаційні курси — популярний блогер вести будь-які курси — хоч в’язання макраме, хоч вирощування фіалок чи прикрашання тортів.
  6. Арбітраж трафіку на сторінці клієнтів.

Основні способи заробітку в Тік-ток

Допомога блогерам для створення контенту у ТікТок

Блогеру-початківцю достатньо телефону та селфі палиці. Але з часом, якщо акаунт набере популярність зросте аудиторія і знадобиться сучасне технічне обладнання, потрібно буде більше контенту, а отже нових ідей та сценаріїв, які треба знімати якісно та видовищно. Зазвичай, професійному блогеру потрібні:

  • сценарист — забезпечує цікавий та грамотний текст;
  • оператор — якісне відеознімання в будь-яких умовах;
  • монтажер — підготовка відеоконтенту;
  • SMM-спеціалісти – відповідають на запитання, розсилають повідомлення;
  • звукоінженер — якісний аудіоконтент;
  • маркетологи та менеджери допоможуть у просуванні бренду.

Якщо не маєте бажання бути блогером, можете спробувати себе в одній з вищеперерахованих спеціальностей. Це також дає прибуток. Врахуйте, помічник блогера не залежить від популярності якогось конкретного блогу й може працювати в любій соцмережі, з будь-яким блогером. Важливо зрозуміти, ким саме ви хочете тебе бачити.

Рекомендуємо прочитати статтю Як можна розкрутити акаунт у TikTok та заробити на ньому

Гроші за лайки для блогерів

Легкий, але малоприбутковий варіант заробітку. Існують спеціальні сервіси, на яких можна швиденько заробити. Tiktop-free, UNU, vktarget – програми для платних відгуків та підписок.

Користувач бере завдання, пише відгук чи ставить лайк і отримує кошти. Таким чином блогери підіймають вартість реклами в акаунті. Якщо у вас багато вільного часу і ви прагнете більш детально ознайомитися з роботою соцмереж, почніть з такого простого заробітку в інтернеті, хай щастить в Тік-ток заробітках.

Від Specialist