Вт. Кві 30th, 2024
Де краще купити новобудову в Україні

Квартира у новобудові – найбільше бажання багатьох людей. Проте ціни на українському ринку нерухомості доволі високі. Наприклад, найменша вартість за квадратний метр житла у Хмельницькій області (6, 6 тис. гривень), а найвища у Херсонській – 14, 7 тис. гривень.

Порівняно недороге житло у Черкаській, Вінницькій, Івано-франківській, Рівненській, Львівській, Сумській областях. Розглянемо детальніше.

установка цін на новобудови у різних регіонах України

Де недорого придбати житло у Хмельницькій області?

Хмельницька область вважається найбільш дешевшою щодо житла в новобудовах. Тут квадратний метр житла можна придбати від 6600 до 7500 гривень. Пропозицій доволі багато, адже будуються все нові котеджні комплекси і житлові будинки.

Чимало забудовників пропонують свої бюджетні варіанти. Є кілька комплексів, які дозволяють придбати недорогу квартиру у Хмельницькій області.  В  AVILA SKY ціна за квадратний метр становить 6600 гривень. У ЖК «Грузевиця-3 вартість квадратного метра становить 6667 гривень. Зазвичай квартири там мають по 105 і 120 метрів.

Відповідно за таку площу доведеться викласти трохи більше 700 тисяч гривень і трохи більше 800 тисяч гривень. ЖК «Авіла» має ціну 6800 за квадратний метр. Середня ціна однокімнатної квартири – 285 тисяч гривень. До слова, навіть однокімнатні квартири тут доволі великі.

ЖК «Дизайн Парк» теж пропонує недороге житло, там ціна за квадратний метр також становить 6800 гривень, а однокімнатна квартира обійдеться у 280 тисяч гривень.

У ЖК «Золота підкова» вартість квадратного метра окладає 7000 гривень. Пропозицій на ринку нерухомості Хмельницької області багато і можна вибрати те, що до душі.

Вартість новобудови у Вінницькій області

Яке житло придбати у Вінницькій області?

Ціни на квадратний метр житла у новобудовах Вінницької області вищі. Тут вони коливаються від 7990 до 9990 гривень. У ЖК «Затишна фазенда» вартість квадратного метра становить 7990 гривень і вважається найнижчою.

Однокімнатна квартира у 44 «квадрати» тут коштує трохи більше 355 тисяч гривень. ЖК «Софія» пропонує дещо вищі ціни за квадратний метр: 8500 гривень. Однокімнатну кватиру у 37 квадратів тут можна купити за 320 тисяч гривень, двокімнатну за трохи більше як півмільйона.

У комплексі «Приміські» продаються квартири за ціною 9600 гривень за квадратний метр. Це зазвичай великі п’ятикімнатні апартаменти. Недорогою є ціна у ЖК «Андорра», де вартість квадратного метра складає 9750 гривень.

В середньому однокімнатну квартиру тут можна придбати за 430 тисяч гривень, двокімнатну за 708 тисяч гривень .ЖК по вул.. Тимошенка пропонує квартири за ціною 9990 гривень за метр квадратний.

Вартість новобудов у Хмельницькій області

Недороге житло у Чернігівській області: де його придбати?

В Чернігівській області не дуже багато пропозицій на ринку новобудов. У ЖК «Стрілецька Набережна» вартість квадратного метра становить 7600 гривень.

По вулиці Єськова квартири у будинку можна придбати за ціною 9064 гривень за квадратний метр. ЖК «Мрія Чернігів» пропонує квартири за ціною 9500 гривень за квадратний метр.

Він розташований у екологічно чистому місці Чернігова. ЖК по вул. 1-ї Гвардійської армії пропонує житло за ціною квадрата 10900 гривень. Так чотирикімнатна квартира обійдеться у 1 мільйон 800 тисяч гривень.

Бюджетне нове житло у Сумській області: де купити?

У Сумській області дуже багато новобудов і є з чого вибрати. ЖК по пр. М. Лушпи, 30 пропонує житло за ціною 8312 гривень за метр квадратний. Трикімнатна квартира обійдеться майже у 900 тисяч гривень.

ЖК по пр. М. Лушпи, корпус 25 продає  житло за ціною 8523 гривень за квадратний метр. ЖК «Зарічний» пропонує квартири різного планування, які мають вартість квадратного метра 9500 гривень. Середня ціна за двокімнатну квартиру -близько півмільйона гривень, а за трьохкімнатну трохи більше 800 тисяч.

Купити новобудову у Рівненські області ціна

Чи є житло за бюджетною ціною у Рівненській області?

У Рівненській області є чимало пропозицій на ринку нерухомості. Особливо багато їх стало останніми роками. Котеджне містечко «Мала Швейцарія» пропонує квартири по 7000 гривень за квадратний метр.

У ЖК «Золота Підкова» також можна придбати великогабаритні квартири за ціною 7000 гривень за квадратний метр. ЖК «Флагман» продає квартири за вартістю 9600 гривень за «квадрат».

Тут однокімнатну квартиру (44 квадрати) можна купити, маючи трохи більше 400 тисяч гривень, а двокімнатну за суму більше 700 тисяч гривень. ЖК «Бонвіан» пропонує житло по ціні 9500 гривень за квадратний метр.

Придбати житло за доступною ціною можна у різних регіонах. Адже снує чимало житлових комплексів, які пропонують його за бюджетною вартістю

Від Specialist